Trubbel i dubbeln

Det står 2-1 till Sverige i matcher mot Danmark i kvalet i Davis Cup. Detta efter att Johan Brunström i par med debutanten Fred Simonsson förlorade mot de rutinerade danskarna Frederik Nielsen och Thomas Kromann med 7-6(3), 2-6, 6-7(5), 6-7(9) tre och halv timma. 

Danskarnas taktik från början var mycket klar. Många bollar på Simonsson var det som gällde. Trots tre breakbollar emot i hans första servegame lyckas han hålla fram till 2 lika. 
Efter det gamet tar danskarna över tillställningen fullständigt. De vinner 12 av de 13 följande poängen. Denna poängskörd går via ett blankt bruten serve från Brunströms racket fram till 2-5. Danskarna är sedan två bollar från setvinst vid 0-30 i Freds nästa servegame. Då vänder det igen. Svenskarna tar tag i taktpinnen. Nielsen ser nu helt plötsligt ofokuserad ut. Fred tar hem sitt game och svenskarna bryter Nielsen i nästa när han gör tre(!) dubbelfel. Setet går till tiebreak. Noterbart är att Kromann tappat en poäng i egen serve detta första set. Efterföljande tiebreak fram till tre svenska setbollar vid ställningen 6-3 har en enda (Brunström fram till 2-1) av de fyra på planen hållit sin serve. På första setbollen håller Brumström sin serve igen när Nielsen lägger en enkel forehandretur i nät. 

Om första set var spännande och av modell längre, en timma, är andra set precis tvärt om. Genom att bryta båda svenskarna en gång var rusar danskarna fram till 0-4. Simonsson & Brundtröm vaskar fram ett par breakbollar i Nielsens serve vid 2-5 men danskarna kan vända på det oxå och en smash från Kromanns racket avgör på första setbollen. 31 minuter tog det.

I tredje set känns svenskarna på tårna igen. Två räddade breakbollar i Freds andra servegame närmare kommer ingen i setet. Det blir tiebreak igen. Svenskarna minibreakaroch har både 3-1 och 4-2 innan danskarna vaknar. Den åttonde poängen minns vi åskådare väl. En forehandretur på Nielsens ram på racket går in i korridoren och ger 4-4. Ett minibreak till i Simonssons serve ger 4-5. Kromann håller sin första serve när kollegan Nielsen smashar. Danmark har två setbollar, 4-6. En räddas innan Brunström tappar sin serve, setet borta. Knappt en timma tog det. 

Tredje set känns som om det likt första kunde landat precis var som helst. Fjärde lika så. Simonsson tappar sin serve när han lägger bollen i nät, 1-3 på tavlan. Svenskarn bryter tillbaka Nielsens serve omgående. Vid ställningen 3 lika får Sverige ännu en möjlighet. Denna gång i Kromanns serve. Tre chanser, alla tre utan riktig chans. Vid 5-6 är det Simonssons tur att serva. Vid ställningen 30-15 hör han dubbelfel. Danskarna är då två bollar från match. Svenskarna reder ut det hela. Ett nytt tiebreak väntar. Minibryt av Nielsens serve omgående, 1-0. Danskarna tar igen o gör förbi när Fred lägger en volley i nät och går fram till 2-4. En forehandkross från Brunströms racket och två egna hållna servar ger svensk setboll, 6-5. Danskarna räddar den när Kromann prickar Brunström. 
Dubbelfel från Kromann ger ny setboll. Duell på den som avslutas med att Simonsson lägger bollen i nät. En tredje setboll när Kromann lägger Simonssons serve mycket bred. Även den försvinner. Första danska matchboll dyker istället upp nörvnieksen smashar, 8-9. Brunströms andraserve sedan på linjen, Nielsen lägger returen lång. Brunström försöker smasha på Nielsen. Det vill sig inte bättre än att Nielsen reflexräddar och lobbar in poängen till 9-10 och andra matchbollen. Nielsen avslutar matchen med att lägga en volley mitt emellan svenskarna. 

Svenskarna lyckades inte bryta Kromanns serve en enda gång idag, trots fem breakchanser. Det märktes oxå att Kromann/Nieksen spelat tretton DC-dubblar (8 vinster) tillsammans. Rutin och samarbetet fungerade väl. 

Svenskarna spelade ok för att vara första gången. Brunström fick byta sida mot vanligen backhand. Efter matchen var Sinonsson bedrövad. Han sa dock att han njöt och tar med sig mycket från dagens tillställning. Problemet med höften som han kände i fjärde set hämmade inte honom. 

Imorgon klockan 13 är det dags för lagets ettor Nielsen och Eriksson. De möttes för två år sedan i Helsingborg. Då vann svensken med 9-7 i avgörande set. 
Efter det är det Bjerrehus mot Ymer. 

Efter matchen på presskonferensen uttryckte sig förbundskaptenen Fidde Rosengren i termer om att "en match måste hem till". Det är så sant som det är sagt. 

Noterbart är att det under dagens dubbel enkom var dryga 250 åskådare. Det blir glest med tanke på att hallen tar dryga 1500. 

Förlust i Basel för Robban

Samtidigt som det vankas dubbelmatch i Davis Cup för Sverige i Slagelse i Danmark spelar Robert Lindstedt semifinal i Basel, Schweiz. 
Det blev tyvärr förlust för honom i par med britten Domonic Inglot mot tredjeseedade Murray/Peers med 7-5, 1-6, 10-12. Jämt med bara ett par bollar som avgjorde till motståndarnas fördel med andra ord. 

Ymer sliter till sig 2-0

Debuterande Mikael Ymer vet fortfarande inte hur det känns att förlora set i Davis Cup. På två timmar och en kvart eliminerar han den nästan dubbelt så gamla danska veteranen Frederik Nielsen med 7-5, 6-3, 6-4. 

Ymer började i ett rasande tempo. Nielsen såg mest frustrerad ut. Efter tjafs om ett domslut med huvuddomaren kan svensken bryta fram till 4-2. Hållen serven trots 0-30 i nästa game ger svenskt 5-2. Dansken kommer igen. I nästa servegame för Ymer spelar sig Nielsen fram till 0-40, 3 breakbollar. Ymer räddar en innan dansken lägger returen på Ymer som står på hälarna, inte hinner med och det står plötsligt 5-4. Båda spelarna håller var sin serve. När Nielsen skall serva för att få fram ett tiebreak vill Ymer något helt annat. Från 40-15 spelar Ymer sig fram till sin första setboll när dansken inte hinner med på svenskens retur. Nielsen satsar allt på sin andraserve, Ymer hinner inte med, det blir lika. Nielsen tar inte tillvara på en gameboll utan via en poäng i nät och ett danskt dubbelfel blir det enandfa svensk setboll. Ymer kommer fram på nät och lägger en forehand i krysset. På dryga 45 minuter har Mikael Ymer vunnit sitt första set i Davis Cup. 

Andra sets andra game, serve för Nielsen blir långt. Över en kvart duellerar de båda herrarna. Till slut håller Nielsen sin serve, efter att ha räddat två breakbollar, på den tolfte gamebollen. I nästkommande game räddar Ymer en breakboll. Vid svenskt 3-2 kommer chansen efter ännu ett danskt dubbelfel. På den tredje breakbollen i gamet kommer Nielsen fram på nät och lägger en forehand bred. Ymer har 4-2. De knappa 200 i hallen får se spelarna hålla sina servar. På den andra setbollen lägger Ymer en forehand rak och setet är svenskt på 50 minuter. 

Åskådare lämnar mer och mer Antvorskovhallen, nu är det inte mer än dryga 100 kvar. Ymer räddar en breakboll i sitt första servegame och passar sedan på att bryta dansken i båda hans två kommande servegame, fram till 4-1. Dansken mäktar att bryta tillbaka en gång men inte mer. När Ymer är bortspelad, Nielsen har bara att lägga in en forehand i banan som fastnar i nätkanten har svensken två matchbollar vid 5-4 och 40-15. En forehandretur som seglar långt ut sätter stopp för matchen. Ymer har debuterat med den äran. Kanske inte det vackraste spel men en solid 3-0 i set imponerar. 

På den efterföljande presskonferensen pratade förbundskaptenen Rosengren om vikten av att slita till sig segrar. Att det inte behöver vara vackert utan att segern "bara" skall bärgas. 

Sverige har 2-0 inför morgondagens dubbel. 
Danmark har nominerat Nielsen och Kromann. För Sverige spelar Brunström i par med Simonsson. Klockan 16 är det som gäller. 

Eriksson räddar matchboll, 1-0 till Sverige

Efter nästan fem timmars spel kan Markus Eriksson se en forehand från Andreas Bjerrehus segla ut och vändningen, bragden är ett faktum. Med setsiffrorna 6-7(5), 6-7(5), 7-6(3), 7-6(3), 9-7 har Sverige kopplat greppet och har 1-0. 
Markus räddade en matchboll vid ställningen 6-7 i avgörande. På den valde dansken att göra en stoppboll som fastnade i nätkanten. 
Vi dryga 500 i hallen slits mellan hopp och förtvivlan. Det var inte det vackraste spelet men oj så spännande. En jämnare DC-fight har jag aldrig upplevt på plats tidigare. 

Nu väntar kvällen andra match mellan Frederik Nielsen och Mikael Ymer. 

Femte avgörande set

Fyra tiebreak efter fyra timmars spel. Dansken Bjerrehus vann de två första efter att Markus Eriksson varit två bollar ifrån och egen serve i båda. Svensken vann de två andra. Slaget i Slagelse fortsätter....

Eriksson först ut, debut för Ymer den yngre

Klockan 16 imorgon fredag inleds Davis Cupmatchen mellan Danmark och Sverige. 
Markus Eriksson inleder mot Andreas Bjerrehus. Sedan gör Mikael Ymer debut då han ställs mot den danska ettan Frederik Nielsen. 

På dubbeln på lördag har Sverige nominerat Johan Brunström och Fred Simonsson. För Danmark Nielsen och Thomas Kromann. Kaptenerna kan ändra denna uppställning fram till en timma innan matchstart, klockan 15. 

Singlarna på söndag börjar ettorna Nielsen mot Eriksson följt av tvåårna Ymer mot Bjerrehus. Start klockan 13. 

Ingen Lindstedt i Davis Cup

Den svenske dubbelspecialisten Robert Lindstedts medverkan i helgens Davis Cup mot Danmark är inte längre ett alternativ. 
Detta stod klart sent igår kväll när han och kompanjonen Inglot vann sin match i Basels 500-turnering i första rundan över Haase/Stakhovsky med 6-1, 6-4. 

Intressant att se nu vem förbundskapten Fidde Rosengren väljer vid Johan Brunstrröms sida. Platsen står väl mellan Isak Arvidsson eller Fred Simonsson. 
Imorgon klockan 13 är det lottning inför helgens drabbning. Då får vi en första indikation vilka som kommer spela. 

Lindstedt sjuk - siste svensk ute i Stockholm

Toppseedade Robert Lindstedt i par med fransosen Chardy kom aldrig till spel idag i kvarten i If Stockholm Open mot Erlich/Petzschner. 
Det är idag oklart vad problemet med Lindstedt är, informationen är att han är sängliggande med halsont. 

Lindstedt vidare, Brunström borta

En svensk, Robert Lindstedt, är kvar i If Stockholm Open. Som toppseedad tillsammans med fransosen Chardy vann de över Becker/Zverev med klara 6-2, 6-1 på mindre än en timma. Lindstedt beskrev matchen som "en av hans bästa i karriären". 

Finnen Jarkko Nieminen har spelat sin sista match på touren. Detta efter att han ikväll tillsammans med Johan Brunström förlorade en tät match i den första rundan mot fjärdeseedade Marray/Quereshi med 1-6, 6-3, 7-10. 

Hälften debutanter

Med tio dagar kvar till Davis Cupmatchen mellan Danmark och Sverige, för att göra upp om att få stanna kvar i andradivisionen, nominerade båda länders kaptener sina fyra spelare.

För svensk del tog Fidde Rosengren ut Markus Eriksson (25 år. singelrankad 455, dubbel 552, DC-facit singel 3-6, dubbel 0-0), Johan Brunström (35, -, 112, 0-1, 7-2) samt de två debutanterna Mikael Ymer (17, 617, 1420, 0-0, 0-0) och Fred Simonsson (20, 657, 548, 0-0, 0-0).
Med till Slagelse följer oxå Isak Arvidsson och Daniel Windahl för att försöka ta en plats i laget. 

För dansk del tog kapten Kenneth Carlsen ut rutinerade Frederik Nielsen (32, 288, 111, 25-20, 15-11), Thomas Kromann (28, -, -, 1-3, 8-5) samt, även här, två debutanter i Christian Sigsgaard (18, -, -, 0-0, 0-0) och Andreas Bjerrehus (23, -, -, 0-0, 0-0). 

Sverige saknar alltså Lindstedt i dubbel som istället ämnar spela i Basel nästa vecka och Elias Ymer som är skadad. Danmark har å sin sida Sören Hess-Olesen skadad och Mikael Torpegaard som inte kan komma ifrån sitt college i USA. 

Bortsett från Nielsen för Danmark och Brunström för Sverige är det två orutinerad landslag som är nominerade. Tre av danskarna har ingen ranking, varken i singel eller dubbel. Kromann, hans samtliga dubblar har han spelat tillsammans med Nielsen. Vinsterna har kommit i division 2 med ett undantag, mot Finland i division 1 år 2012. 
Brunström å sin sida, har sju segrar i DC-dubbel. Samtliga med Lindstedt vid sin sida. 
Än viktigare, noterbart är även, att Markus Eriksson vann över den danska ettan, Nielsen, över fem set senast båda länderna möttes 2013. Kan vi hoppas på en repris nästa söndag?! 

Det börjar med andra ord dra ihop sig, nästa fredag klockan 16.00 börjar det. Fram till lottningen, på torsdag 29 oktober klockan 13.00, får kaptenerna byta ut två av de fyra nominerade spelarna.

Vi återkommer. 

Uppvärmning i Shanghai

Robert Lindstedt och Dominic Inglot vann en match i Masters i Shanghai innan det blev respass.
Vinst i första rundan mot Peya/Soares med 6-4, 6-7(5), 10-3. Förlust sedan mot åttondeseedade Bopanna/Kubot med 3-6, 6-7(4). 

Nu väntar If Stockholm Open för Lindstedt, i par med fransosen Jeremy Chardy. 

En första uttagning mot Danmark

Om några timmar är det dags för förbundskapten Fredrik Fidde Rosengren att ta ut de fyra som skall representera Sverige i ödeskvalet mot Danmark nästa helg. 

Dubbelspecialisten Johan Brunström är given. Tror oxå att Markus Eriksson och Mikael Ymer finns med i truppen. Sedan står det nog mellan Isak Arvidsson och Fred Simonsson där jag tror att Rosengren tillsammans med andrekapten Jocke Nyström väljer den förstnämnde. Detta för att han är en stabilare dubbelspelare. 
Ovan resonemang är givetvis under förutsättning att Elias Ymers skada gör det omöjligt för honom att vara med. Om inte, är han ett självklart alternativ.

Två av de fyra spelarna får bytas ut fram till lottningen som sker nästa torsdag. 

Vi återkommer. 

Ymer den yngre hade roligt

Det syntes lång väg att Mikael Ymer hade roligt i sin ATP-debut. Han mötte tyske Alexander Zverev i If Stockholm Opens första omgång. 

På dryga två och en halv timma fick han till slut se sig besegrad med 6-7(9), 7-6(5), 6-4. 

Ymer inledde helt utan respekt. Längden sitter där, kraften och tempot likaså. På åtta minuter hade han brutit tysken, rankad 83, blankt och gått fram till 3-0. Fram till 5-3 hade Mikael vunnit 16 av 19 poäng i egen serve. Då tappar han sin serve blankt, nerverna hos debutanten ger fyra enkla misstag. 
Nio raka tyska poäng gör att vi börjar tro på tysk setvinst. Svensken kommer igen, vinner sitt nästa servegame, tiebreak väntar. 
Svensk underläge även här, 0-2. Kommer igen (2-2) o skakar fram karriärens första setboll (6-5) på den här nivån. En nätkant när Ymer kommer fram sätter stopp för setvinst. Samma nätkant ger Ymer ny setboll (7-6). Zverev på sidlinjen följs av Ymer i nät och även setboll nummer två är borta. Tysken tar över. Två missade setbollar innan Ymer lägger lång o setet borta på knappt en timma. 

Om första set gav oss ett bra spel från båda spelarna inleds andra set med en trött och loj inställning, fram för allt från svenskens ben och racket. 
Ymer tappar sin serve dubbelt upp. Andra gången med hela tre dubbelfel i samma game. 
Tro inte att Mikael ger upp för det. Nu kommer han igång, igen. Han bryter tillbaka en gång och det omgående. Vid 3-5 och 30 lika kommer Zverevs första matchboll när Ymer lägger servereturen bred. En rak forehand från svenskens racket, ett tyskt dubbelfel och ytterligare en forehand senare ger 4-5 istället. Båda spelarna håller sina servar, Ymer avslutar med en stoppboll. Vi har ett nytt tiebreak. 
Zverev minibryter även i detta set (1-3), Ymer tillbaka ((2-3) och förbi när tysken gör ännu ett dubbelfel (5-4). Genom en stoppboll skaffar sig Mikael två setbollar (6-4). Ymer har egen serve och spelar sig fram till en helt öppen bana men lägger bollen bred. 
Zverev till serve med en svensk setboll kvar. En rak forehand avgör, andra set till Sverige. Kungliga tennishallen kokar....

I avgörande set följs spelarna åt under de första fyra gamen. Sedan från "ingenstans" tappar Ymer koncentrationen ett kort ögonblick. Det är det som avgör. Genom ett dubbelfel tappar han det gamet, han orkar sedan inte komma tillbaka. 
Vid 4-5 kan tysken serva hem matchen. Ymer får fram 30-30 men genom en forehand skaffar han sig sin andra matchboll. En tysk på nät gör en läcker backhandvolley och Ymer är borta, matchen förlorad. 

Mikael Ymer får helt klart godkänt efter sin debut i Kungliga Tennishallen. Det här lovar gott inför framtiden.


Isak Arvidsson tillsammans med Fred Simonsson fick ett wild card in i dubbelturneringen. De mötte Guccione/Sa och förlorade med 1-6, 7-6(3), 5-10 en timma och en kvart. 

Noterbart är oxå att Sverige hade med tio spelare, av 32, i singelkvalet. Två överlevde första rundan och en (Sekulic) gick till kvalfinal. Där fick han med sig tre game. Detta innebär att inte en enda svensk kvalade in till årets upplaga av If Stockholm Open. 



En efter en faller ifrån

Hade det varit den direkt avgörande kvalmatchen mot Danmark idag hade Sverige kommit tills spel med ert sargat landslag. 
Vår bäste dubbelspelare, Robert Lindstedt, har lämnat återbud (som bara kan ändras om han och partner Inglot åker ut tidigt i Basel samma vecka, precis som Den Svenska DC-bloggen skrev om för en vecka sedan) och Elias Ymer fick idag kasta in handduken vid ställningen 1-4 i första set mot Jaziri i andra rundan av Challenger i franska Rennes. Ont i höger axeln verkar vara problemet här. 
Till det besväras oxå yngre broder Ymer, Mikael, av onda delar av kroppen, här är det höften som spökar. 

Det lag som just nu känns mest aktulla är Markus Eriksson och Fred Simonsson i singel och Johan Brunström med Isak Arvidsson i dubbeln. 

Tur att det idag är två veckor kvar till lottningen i Slagelse. 

Kort vecka för Inglot & Lindstedt

Svensken Lindstedt tillsammans med britten Inglot nådde andra omgången i Peking i veckan. Vinst över Robbans gamla kumpan Kubot i par med storservaren Karlovic med 6-4? 7-6(3) följdes upp av uttåg mot andraseedade Matkowski/Zimonjic med 6-4, 6-7(4), 7-10. 

Härnäst väntar Masters i Shanghai innan If Stockholm Open om en vecka. Första match imorgon måndag Peya/Soares. 

Kommer Lindstedt till Slagelse

Det hetaste ämnet i tennis-Sverige just nu är vem som skall spela singel vid sidan av Elias Ymer i kvalmatchen mot Danmark i Slagelse om dryga tre veckor. 
Platsen står mellan, som det ser ut i dag, Mikael Ymer, Markus Eriksson, Isak Arvidsson och Fred Simonsson. Denna kvartett samlas för träningsspel i Kungliga Tennishallen, Stockholm, på måndag. Detta följt av kvalet till If Stockholm Open nästa helg. 

Det som det borde pratas och skrivas mer om är om vår högst rankade tennisspelare idag, dubbelspecialisten Robert Lindstedt, kommer till spel. Det som gör situationen prekär är att kvalmatchen mot danskarna spelas samma vecka som två stora ATP-turneringar och där Lindstedt brukar spela den ena, i Basel, Schweiz. 

Robert är tillsammans med Johan Brunström obesegrade i Davis Cup efter sju raka segrar från 2012, fram till idag. Hans totala dubbelfacit i Davis Cup är 12 segrar på femton försök. Inomhus som matchen mot Danmark spelas kan vi notara att han endast har en förlust. Mot Argentina tillsammans med Söderling 2010. 

För två år sedan, vid samma situation i Davis Cup som i år, med andra ord kvalmatch mot Danmark (på hemmaplan i Helsingborg), sa Lindstedt att det var bara för den gången han valde landslagsspel i stället för den personliga spelet. 
I fjol var det åter dags för kvalmatch. Lettland i Jönköping väntade. Lindstedt var inte anmäld i den ursprungliga laguppställningen. Ett tidigt uttåg i den första omgången gjorde dock att han ändrade sig och var med i landskampen. Sverige vann. 

Förbundskaptenen Fredrik Fidde Rosengren säger till Den Svenska DC-bloggen att han hoppas att Robban väljer landslaget före Basel. 
Från Lindstedt personligen har vi inte fått något svar. 

Statistiskt sett om Sverige skall ha en realistisk chans att vinna över Danmark måste Lindstedt komma till spel.

I vanlig ordning återkommer vi med mer information så fort vi vet mer. 

Koll på svenskarna

Vi ger oss in i tennisdjungeln och kollar hur de svenska spelarna som är aktuella för spel i DCn mot Danmark om knappa månaden sköter sig. 

Elias Ymer har sedan Båstad spelat åtta turneringar. Sju på Challanger med två segrar som facit och så det lyckade US Openkvalet mitt i detta. Hur som så är han given som singeletta. 

Den andra singeln är idag mer öppen. Närmast just nu bör yngre broder Ymer vara. Lyckat juniorspel i sommar och sensommar spetsat med semifinal i Futuren i Falun förra veckan och final i samma turneringsform i Danderyd imorgon. Det skall bli mycket intressant att se hur han får till det i If Stockholm Open. 

Övriga som kan bara aktuella för singel är förra veckans vinnare i Falun, Markus Eriksson. Utöver denna seger har han varit otroligt anonym under 2015. 
Till det Isak Arvidsson. Han har dock under de senaste två veckorna mött Mikael Ymer två gånger och förlorar båda. Detta borde inte göra honom aktuell mot Danmark.

Vad gäller dubbel ser det oxå klurigt ut. 
Robert Lindstedts medverkan mot danskarna är mycket osäker. Spel i Basel samma vecka som matchen mot Danmark gör honom mindre tillgänglig. Det som kan ändra på det är ett tidigt uttåg ur denna 500-turnering likt i fjol då han kom till spel mot Lettland i Jönköping.
Hans dubbelpartner Johan Brunström har efter att ha blivit far för 1,5 månad sedan börjat spela på Challangertouren igen. Denna veckan spelar han tillsammans med Danmarks etta Frederik Nielsen i USA, där dem är framme i semifinal. 
Vem som, om inte Lindstedt kommer till spel, skall spela vid Brunströms sida är idag högst oklart. 

Den svenska DC-bloggen återkommer. 

Lindstedt värmer upp

Inför kommande 500-turneringar och framför allt Masters i Shanghai värmer Robert Lindstedt i par med britten Inglot upp denna veckan i Shenzhen i Kina. Som toppseedade blev det en semifinalplats.

Vägen dit gick genom segrar över Estrella Burgos/Monroe (6-3, 6-4) och Duckworth/Millman (6-4, 6-3). Tyvärr förlust i en jämn semifinal mot tredjeseedade Guccione/Sa med 6-7(5), 6-7(3). 

Slaget mot Danmark sker i Slagelse

Den avgörande Davis Cupmatchen mot Danmark 30 oktober till 1 november kommer spelas i Antvorskovhallen i Slagelse, tio mil väster om Köpenhamn. Underlaget är Hard (DecoTurf) och hallen tar drygt 1500 personer. Biljettsläpp cirka måndagen den 14 oktober. 
På fredagen inleds singelspelet klockan 16. 

Förbundskaptenerna Fidde Rosengren och Kenneth Carlsen skall nominera sina spelare senast tisdagen 20 oktober. 

Den Svenska DC-bloggen återkommer garanterat i ämnet. 

RSS 2.0