Slovakien närmar sig

Den 13-15 september, om 14 dagar, är det dags för Sveriges match - play-off 1 - mot Slovakien i Aaegon Arena i Bratislava.
Sverige laddar upp med start på söndag på Racketcentrum i Jönköping. Vilka spelare som ansluter är idag oklart. Vi kan räkna in Markus Eriksson och Isak Arvidsson som spelade i den senaste DC-matchen mot Ukraina i våras. Till det Johan Brunström som åkte ut dubbelturneringen i US Open för ett par dagar sedan. Robert Lindstedt ansluter om han åker ut i samma turnering inom kort.  
Fler namn som kan vara aktuella är Christian Lindell, Lukas Renard, Fred Simonsson och Elias Ymer.
 
Den Svenska DC-bloggen återkommer med mer information.
 

Tredje partner för Robban 2013

Efter tidigt uttåg i Mastersturneringen i Cincinnati byter Robert Lindstedt partner igen. I par med Daniel Nestor blev det förlust mot Gonzalez/Lipsky med 6-7 (3-7), 4-6 redan i deras första match.
 
I US Open kommer Robban spela med amerikanen Ryan Harrison, rankad på plats 43. Jämfört med Robert som just nu har 17. Efter det så kommer han kampera ihop med indiern Mahesh Buhpathi (9).

US Open närmar sig

Robert Robban Lindstedt, i par med Daniel Nestor, höjer temperaturen inför årets fjärde och sista Grand slam genom att spela bättre och bättre. Förra veckans bottennapp i Citi Open (förlust i första rundan mot Benneteau/Zimonjic med 6-7, 2-6) följdes denna vecka upp av en finfin semifinal i Mastersturneringen Coupe Rogers i Montreal, Kanada.
Som sjätteseedade stod dem över första rundan. Vinst sedan över Inglot/Janowicz med 6-3, 6-4. Detta följde sedan Lindstedt/Nestor upp med vinst över världsettorna Bryans med 6-7 )2-7), 6-3, 10-5 i kvarten. Dock blev det sedan förlust i semin mot britterna Murray/Fleming (3-6, 0-6).
 
Nu väntar ännu en Masters, Western och Southern Open, i Cincinnati.

RSS 2.0