Final x 2

Mikael Ymer är i final i belgiska Ottignies-Louvain-la-Neuve och deras Challenger. Detta efter att ha kvalat in i turneringen. Imorgon, söndag, väntar belgaren, 50-rankade och hemmaspelaren David Goffin. Inga tidigare möten. 

Han har svenskt finalsällskap. I alla fall när det gäller svenskt deltagande. Ny nivå, ITF/Future och i Egypten, ser vi Dragos Madaras. Han är i sin tredje raka finalen - efter två veckor i Turkiet. Toppseedad imorgon möter han femteseedade Vidal Azorin, rankad 589, från Spanien. 




Kommentarer
Postat av: Todd Martin

När skall det upphöra?
Såg inledningen av finalen i Belgien och efter tre poäng börjar tjafset från Mikael Ymer. Ett domslut i första gamet som ger 0-40 men där han ändå spelar sig fram till gameboll för att sedan bli breakad iaf. I sidbytet trakasserar han domaren och snackar om ett märke - vi dömer väl inte på märken inomhus på hardcourt? Och redan där påtalar han att "misstaget" kostat honom setet... efter 0-1 alltså.
Alla säger väx upp eller han mår inte bra. Jag säger att han behöver en rejäl näsbränna, typ en diskussion eller ett uppträdande runt matcher (det är grejer från omklädningsrummet före match till presskonferensen efteråt) som leder till en default och gärna i ett större sammanhang där de uteblivna prispengarna samt böter svider. Kanske är det enda lösningen och en chans till förändring...?

Svar: Ja, håller med. Ymer Jr är en gåta. Beteendet är ofta pinsamt. Tråkigt med den attityden, han borde lägga mer fokus på tennisspelet…
svenskadaviscup.blogg.se

2023-01-29 @ 16:33:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0