Vilka nomineras till dubbeln?

Att Mikael och Elias Ymer nomineras och förhoppningsvis spelar singelmatcherna i kvalificeringsrundan i Davis Cup i Kungl Tennishallen råder det ingen tvekan om. Bara en skada kan bara stoppa det. 
Mer oklart vilket dubbelpar som skall tas ut. Som det sett ut på träningarna i Kungl under veckan lutar det åt att Filip Bergevi tar plats bredvid givne Sverigeettan i dubbel, André Göransson. Alternativ till det dubbelparet är givetvis bröderna Ymer alt om Göransson delar planhalva med Karl Friberg. 

Imorgon torsdag klockan 12.30 är det lottning, då vet vi. I alla fall vilka två som nomineras till både singel och dubbel.  



Kommentarer
Postat av: Gene Mayer

Denna gång kommer nog båda Ymrarna till spel men jag tror att man trots 2-0 efter fredagen ändå inte vill "chansa" i dubbeln utan kör på Elias och André alternativt 2 x Ymers som faktiskt har en ATP-titel på den aktuella banan! Jag tror man vill göra 3-0 så fort det går.
Alltså får Bergevi stå på tillväxt.
Självklart kan man tänka att Bergevi kan få chansen men en debutant kan gå bort sig (minns Göranssons debut som var tight) och med 2-1 så skulle Dzumhur kunna komma upp i gammal standard och göra 2-2 mot Ymer och sen blir det nervöst?

2023-02-02 @ 08:55:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0