Ny podd på tennishimlen

Vi vid Svenska DC-bloggen värnar och vurmar, som ni vet, exceptionellt mycket för tennis i allmänhet och svensk tennis i synnerhet. 

Idag vill vi slå ett slag för diverse podcasts som pratar om tennis. 

En ny rolig podd är Mer Kul med Aronsson och Park. Herrarna i podden pratar om både tennis och ishockey på ett nytt, roligt och fräscht sätt. Kunskapsnivån är hög, ämnena intressanta och skratten många.

Med start i höstas så dök Grand Slampodden upp. Som namnet antyder fokuserar denna podd på de fyra stora turneringarna. Två eminenta män ansvarar för denna podd, pålästa dessutom och med en skön ton. 

Source heter en annan podd. Även här är det två män som styr skutan. Podden sveper över tennnisämnena på ett enkelt sätt. Männen bakom podden har även startat upp tennisturneringarna TP Open under rådande pandemi. Fokuset ligger på att prata om dessa. Det blir allt för ofta för internt tjafs och dem tenderar att vara väldigt mycket kompis med spelarna. Skall bli intressant att se om balansen kan hållas framöver. 

Tidningen Svenska Tennismagasinet har även de startat upp en podd. Denna går på djupet mer vad gäller träningen, det mentala, etc. Intressant, helt klart, utan att kittla nämnvärt. 

Samtliga poddar ovan finns där poddar finns. 

Har ni fler tennispoddar ni vill rekommendera, kommentera gärna. 


Kommentarer
Postat av: Emil

"Ett samtal om tennis" är den överlägset bästa skulle jag vilja påstå. Rakt och koncis med stor kompetens om vad som händer i herrtennisen på världseliten.

Svar: Håller med dig, den är mycket bra. Henric Larsson och Petter Pettersson är duktiga. Det tråkiga är dock att man aldrig vet när nästa avsnitt kommer....
svenskadaviscup.blogg.se

2021-03-03 @ 11:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0