Spelplats klar

Det är klart i vilken stad och arena kvalificeringsrundan 4-5 mars kommer att spelas, i alla fall som förslag till det Internationella Tennisförbundet (ITF). Detta enligt Svenska Tennisförbundet till Svenska DC-bloggen. Det skall dock ITF först godkänna förslaget, sedan kommer det offentliggöras vart matchen spelas. 

Svenska DC-bloggen förutspår, en inte alltför avancerad gissning, att det åter igen blir spel i Kungl. Tennishallen i Stockholm. Med andra ord samma arena där de tre senaste matcherna - mot Portugal (i mars 2018, vinst 3-2), Israel (september 2019, 3-1) och Chile (mars 2020, 3-1) - spelats.
Det som dock ligger Kungl. Tennishallen i fatet är att arenan är upptagen berörd vecka. Kungens Kanna & Drottningens Pris arrangeras då.

Besked kommer komma inom kort. 



Kommentarer
Postat av: Mecir

Frågan är om inte KLTK tar för mycket betalt? Dags för en ny spelplats, eller kanske nygammal? Säkert kort gäller nog förmodligen och på rätt ställe kan det bli kul som tex i Borås?

Svar: Hade varit roligt med Borås. Minns matchen mot Ryssland i mars 2011, i Boråshallen. Svenskt 3-0 efter show av Söderling och Pim-Pim i singlarna och Lindstedt/Aspelin i dubbeln.
svenskadaviscup.blogg.se

2021-12-14 @ 15:19:53
Postat av: Yrrol

Kungliga har väl funkat bra och där slipper man lägga golv. Undrar dock hur het en match mot Japan är? Nishikori är enda namnet som någon kanske hört om men kanske Jönköping kan bli aktuellt igen? Kanske dags för att få ut tennisen i landet - tänker högt... Vilka städer har byggt "nya" hallar och måste bevisa att det är "evenemangsarenor" som passar till fler idrotter?
Karlskrona?
Kristianstad?
Alingsås?
Helsingborg?
Varberg?

2021-12-15 @ 15:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0