Övriga i januari

Vi har skrivit mycket om bröderna Ymer, Mikaels spel i januari och storebroder Elias som fick problem med foten precis innan kvalet till Australian Open skulle inledas. Ett par inlägg har det även blivit om dubbelspecialisterna Robert Lindstedt och André Göransson. Väldigt lite har vi dock ägnat åt övriga svenskar under årets första månad. Vi ändrar på det nu. 
Tredjerankade Markus Eriksson har inte setts till efter SM-guldet i november. Efter en välbehövlig semester är han tillbaka. Inlett året med tre turneringar inomhus i Frankrike. Först Future i Bagnoles-de-l’Orne med en kvartsfinalplats i både singel och dubbel följt av två Challenger: Rennes och Quimper. Förlust i första rundan i båda, endast i singel.

Christian Lindell har vaknat till liv igen. För fösta gången på två år inledde han året med spel på hard och Future. Först till kvarten och sedan ut i första rundan.

Dragos Nicolae Madaras har spelat grustennis i Antalya, Turkiet, tre gånger om. Samtliga Future. Semi, första omgången och semifinal är hans facit.

Ett axplock detta. Övriga svenskar har inte utmärkt sig. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0