Ingen Garin i Kungl.

Chiles bäste, högst rankade spelare med nummer 18, kommer inte till spel i Kungl. Tennishallen i Davis Cup om knappt en vecka. Den 6-7 mars. Detta är nu bekräftat av honom själv. Orsaken är en skada, inflammation i ländryggen. 

Inte heller landets näst bäste spelare, Nicolas Jarry, med ranking 87, är uttagen då denne är avstängd pga positivt lämnat dopingprov i början av året. 

Två hårda slag för det chilenska laget. Chile får nu lita sig till Alejandro Tabilo med singelranking 166/dubbel 401, Marcelo Tomas Barrios Vera 300/431 och Bastian Malla 511/611. 
Enligt obekräftade uppgifter är även Gonzalo Lama 967/900, påväg till Stockholm. Han är fn inte anmäld i nominerad i truppen. 
Förbundskapten Nicolas Massu har fram till torsdagens lottning klockan 13.00 möjlighet att göra två förändringar i sin ursprungliga nominering. Maximalt får fem spelare vara anmälda till spel. 

Svenska DC-bloggen kommer givetvis vara plats i Kungl. Tennishallen för nära rapportering av händelserna i och kring denna så spännande och intressanta match. Som vanligt. Det blir vår 20 raka hemmamatch, varje sedan 2000, som vi är på plats. Ett jubileum värt att fira! 





Kommentarer
Postat av: Erik

Miljonmatchen går nu att vinna men media kommer dissa den totalt?

Svar: Förhoppningsvis kan nye förbundskapten Söderling göra så att media är på plats/skriver/visar rörligt material från Kungl.
Vid vinst är det onekligen miljoner skäl att fira....
svenskadaviscup.blogg.se

2020-03-02 @ 08:22:17
Postat av: Smid

Otroligt flyt.
Sverige borde besegrat Colombia ifjol, missar inte chanaen på hemmaplan nu mot nytt sydamerikanskt motstånd?

Ifjol kom laget undan billigt efter fiaskot. Svensk sportmedia behandlar tennisen som en tredjeklassport. Odugligt och ingen ställer frågor om pengar. Föe såväl spelare som framförallt förbund är en finalplats en enorm intäkt.

SvTF gör säkert 1,5-2,5 milj vilket ställt mot övriga intäkter från sponsorer och RF är en stor summa som kan göra skillnad...

Svar: Colombia blev för svåra. Svenskarna var helt enkelt inte förbereda. Mest då mentalt. Sedan var de yttre förutsättningarna inte å föredra med hög höjd och spel med trycklösa bollar....
Spännande helg väntar, helt klart. Hoppas vi ses i Kungl.
svenskadaviscup.blogg.se

2020-03-04 @ 09:16:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0