Göransson mästare

Första titeln i karriären är ett faktum för André Göransson. Vinst tillsammans med schweizaren Marc-Andrea Huesler i mexikanska Cuernavaca och deras Challenger Morelos Open Credito Real på hard. 

Det fjärdeseedade svensk-schweiziska paret vann över i tur och ordning: Collarini/Pellegrino med 6-4, 7-5,  Galan/Giraldo i kvarten med 6-2, 6-3, i semin över Gomez/Quiroz 4-6, 6-4, 10-3 och i dagens final över tredjeseedade Escobar/Martinez 6-3, 3-6, 11-9. 

Svenska DC-bloggen tar av sig hatten och gratulerar André till hans största titel i karriären. 
På Challengernivå var det hans tredje dubbeltitel. 2017 i Tiburon med Lakat och i fjor i finska Tampere med ovan nämnde Eriksson.   


Övriga svenskar i veckan. 
För Robert Lindstedt i par med tysken Puetz blev det kvartsfinal i ATP 250, Delray Beach, USA. 
Tredje svenska dubbelspelaren Andreas Siljeström i par med kroaten Draganja fick oxå med sig en kvartsfinalen. Detta i Challengern i italienska Bergamo, även här på hard. 
I Futuren i Egypten gick Markus Eriksson och Linus Frost till semifinal. I singeln blev det en andra omgång för andraseedade Eriksson. 
Vinnare av singelturneringen är Filip Bergevi. Vinst över kinesen Sun, ranking 567, i två tiebreakset i finalen. Grattis även till Filip! 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0