Elias påväg

Ymer Sr var nära att komma åt Juan Ignacio Londero, 69-rankad från Argentina i den första rundan på gruset i ATP 500 i Rio de Janeiro. Men grundslagen blev för tunga och Ymer hamnade allt längre bakom baslinjen. Förlust med 6-2, 5-7, 2-6 på knapp 2 timmar och en kvart. 

Första set till svensken via två break på 37 minuter. Andra set inleds med dubbelbreak emot när Ymer gör dubbelfel, 0-30. En rak forehand på sidlinjen ger ett break åter, 1-3. Dessutom blankt. Spelarna följs åt till 3-5 och serve för svensken. Setboll efter efter en rak forehand. Retur i nät på den. 4-5 efter det och argentinaren till serve. Sidledsförflyttning av Londero och forehand i nät ger 5-5. 
Ymer till serve. Upp till 30-15, sedan tar det roliga slut. Andraservar av Ymer som argentinaren är aggressiv på. Break igen efter en forehand kross. 5-6. En stoppboll ger sedan tre setbollar, 0-40. Lång skuren backhand, utjämnat i set. 
Avgörande set o tredje gemet. Ymer har upplagt läge men forehand lång, break till 1-2. Fjärde breakboll i nästa servegem för svensken lägger Ymer lång, 2-5. På andra matchbollen ser Ymer returen hamna djupt i nät. Matchen förlorad.

Nu väntar ATP 250 i Sao Paolo, Brasilien, för Ymer Sr. 


Kommentarer
Postat av: Tomas

Göransson vann challengerdubbel i Mexiko och går förbi Siljeström på dubbelrankingen. Kanske dags för DC-debut i höst?

Svar: Så otroligt roligt för Göransson! En plats i DC-laget i september hade varit intressant🎾🎾🎾
svenskadaviscup.blogg.se

2019-02-24 @ 18:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0