Lindstedt servade för tredje set

Inglot/Skugor vann första set, Lindstedt/Haase det andra. Det svensk-nederländska paret bryter omgående i det tredje när Haase lägger en snygg forehandretur i korridoren, helt otagbar. Paret håller försprånget ända fram till 5-4 och serve för Lindstedt. Möjlighet att serva hem det viktiga tredje setet. Svensken gör då ett av sina sämre servegem. Detta samtligt som motståndarna spelar upp sig, visar en imponerande moral. 
Skugor lägger en placerad forehand mitt emellan Lindstedt/Haase vilket ger breakboll. På den visar båda paren upp en fin finess med många vinklade och skurna bollar. Poängen avslutas med att svensken, tätt vid nätet, ropar släpp, Haase hinner inte få bort racket och bollen djupt i nät. 5-5. Setet till tiebreak. Där viker framför allt nederländaren ner sig, samtidigt som Inglot/Skugor höjer sig. Resultat 1-7. 
I fjärde setet tappar Haase sin serve omgående. Ett misstag som inte går att reparera. Närmast är paret vid 3-4 och 30 respektive 40 lika. Kommer inte åt utan Inglot kan serva hem matchen och en plats i semifinalen i Wimbledon. Han gör det dessutom blankt. Matchbollen är en retur av Haase som Skugor snyggt på volley lägger undan bollen.

Förlusten skrivs till 3-6, 7-6(2), 6-7(1), 4-6 på knappt tre timmar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0