Eriksson påväg att vända

Markus Eriksson föll i kvalfinalen i Challenger i Tampere mot ryssen Gakhov, rankad 337, med 2-6, 7-6(5), 3-6 på två timmar och en kvart. 

Första set enkelt till ryssen. Ett break upp även i andra för Gakhov till 3-4. Tre poäng hade han tappat fram till detta i andra set. Väl där på den tredje breakbollen bryter Eriksson och håller sitt nästa servegem till 5-4. 
Ett par poäng ifrån setvinst både i det gemet och vid 6-5 men setet till tiebreak. Setet till tiebreak. Underläge där med 2-4 innan Markus vänder och vinner fem av de sex sista poängen. 
Två snabba break i avgörande set, ett åt var sitt håll innan Eriksson återigen tappar serven till 1-3. Han kan sedan aldrig reparera misstaget. Matchen och turneringen är över. 


Vi vill oxå säga ett stort grattis till 20-åriga Dragos Nicolae Madrass, rankad 934, som igår vann Futuren i Parnu, Estland. 
Vinst över Lombe (1855), Raisma (722), Siimar (1336), Reis Da Silva (658) samt ryssen Kalovelonis (683) i finalen. Ett set tappade han på hela turneringen. 





Kommentarer
Postat av: Tomas

Kul för Madaras,hans första future-titel och tillika första svenska herrtiteln i år. Kanske kan det lossna nu för killarna bakom Ymer-bröderna?

Svar: Hej Tomas! Vi hoppas på det. Dubbeltiteln i Finland var oxå den rolig!
svenskadaviscup.blogg.se

2018-07-24 @ 17:29:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0