Förbundskaptenen har ordet

Sveriges Davis Cupkapten Johan Hedsberg analyserar inför helgens DC-match mot Litauen i Båstad. Den Svenska DC-bloggen fick svar på en rad intressanta frågeställningar. 

Samtliga fyra uttagna, Ymer x 2, Eriksson och Brunström samt sparring i form av Arvidsson och Friberg, är på plats i Båstad. 
Vädret har varit varierande med framförallt  mycket regn igår tisdag. Detta gör att centercourten blir hal. Mycket mer än övriga banor i området. 

Hedsberg är hemlighetsfull över spelarnas fysiska status. Han är även hemlighetsfull över hur han tänker vad gäller olika formationer, scenarier, i både singel och dubbel. 

Vad gäller Litauen är samtliga på plats. Dock har inte Johan hunnit se någon träning med motståndarna. 
Noterbart är att deras etta, Berankis, idag även åkte ut i dubbeln i Istanbul. Han är med andra ord fri att spela i Båstad. Frågan är om han är villig att åka från spel på hard till grus på Bjärehalvön i helgen. 
Imorgon klockan 11.00 vet vi. Då är det lottning på Hotell Skansen.

Vädret är just nu nyckfullt i Båstad. Väderprognosen säger just nu uppehåll under hela fredagen med 12-14 grader och en vind på 3-6 m/s. Lördagen säger regn under hela dagen och söndag nederbörd fram till klockan 14. 
Den Svenska DC-bloggen har sökt representanter för det Svenska Tennisförbundet med frågan om det finns någon reservplan ut i fall att matchen inte kan färdigspelas under helgen, typ inhomhus på Drivan. Tyvärr har vi i dagsläget inte fått något svar. 

Vi återkommer givetvis.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0