Ymer Sr blomstrar

Så här med bara ett par tävlingar kvar på tourerna för året visar Elias Ymer en fin form. Det spel han visade upp i Stockholm Open för ett par veckor finns kvar. 
I franska Mouilleron-leCaptif spelar han Challenger. Imorgon klockan 16.30 är det kvartsfinal mot kvalvinnaren och hemmaspelaren Lestienne, rankad 379. 
På vägen dit har han besegrat serbern Milojevic, rankad 156, med 6-3, 7-6(7) och kroaten Galovic, rankad 224, med 6-4, 6-1. 

I samma turnering tog det idag stopp för Andreas Siljeström i par med Bury. Det blev bara tre gem (6-2, 6-1) mot toppseedade Koolhof/Sitak i kvarten. 

För Johan Brunström som spelar i Bratislava tillsammans med tysken Krawietz väntar i morgon semifinal mot britterna Skupski. 
Vägen dit har gått via vinster över Klein/Nema och tredjeseedade Erlich/Skugor. Båda matcherna i raka set. 
I dagens kvartsfinal blev det vinst efter två tuffa tiebreakset. 

En intressant iakttagelse gjorde vi i kvalet i amerikanska Knoxville där det oxå spelas Challenger. Mikael Ymer annonserade tidigare i höst att säsongen var över efter Stockholm Open. Så blev det inte. Han spelade i helgen kval. Tyvärr förlust i andra rundan mot andraseedade Peliwo, rankad 279 jämfört med svenskens 444. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0