Ymer Sr och Simonsson föll

Först ut idag i finska Tempere var Fred Simonsson. Han hade tyvärr inte mycket att sätta emot mot 183-rankade ryssen Vatutin. Förlust med 3-6, 2-6 på exakt en timma. 


Elias Ymer efter det. Förlust även här. Holländaren Griekspoor med likvärdig ranking (302 jämfört med svenskens 295) vann med 3-6, 4-6. 
Noterbart är att Ymer hade sex breakbollar i första set utan att förvalta en enda. Eftercä tappad serve till 2-4 hade han 0-40 och ännu en breakchans i holländarens serve utan att komma åt. I andra ser var han inte ens nära.

Elias är nästa vecka anmäld till spel på hard i Washington, USA. 


I dubbelturneringen i Hamburg, ATP 500, förlorade idag Andreas Siljeström tillsammans med kroaten Mektic kvartsfinalen över andraseedade Cuevas/Lopez med 2-6, 4-6.
Paret tog inte tillvara på en enda breakboll (6 stycken). Tappade själv tre av tio. 
Vägen fram till dagens kvartsfinal gick via seger över Bidene/Simon med 4-6, 6-3, 10-8.
Spel för Siljeström utan Johan Brunström är temporär. Anledningen till det denna vecka är att det svenska paret inte kommit in i den tyska turneringen pga för dålig ranking ihop. 


Bättre går det för två svenskar på Futuretouren. Christian Lindell är i kvartsfinal i Italien efter vinst i två raka över 748-rankad hemmaspelare. 
Ett snäpp bättre, semifinal, är Patrik Brydolf i Estland. Vinst även här med två raka över 711-rankad lett. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0