Lindstedt till kvarten, Elias förlorar

Tredjeseedade Robert Lindstedt tillsammans med Michael Venus gick till kvartsfinal i franska Montpellier. Detta efter seger över Marray/Shamadin med 6-0, 7-6(5). Förlust sedan över det tyska paret Zverev med 4-6, 5-7. 


Nu väntar spel för paret i Memphis, USA. 

I Bulgarien och Sofia förlorade Johan Brunström/Andreas Siljeström över det serbiska DC-paret Troicki/Zimonjic med 4-6, 6-7(3).

Elias Ymer har hunnit med två matcher på två olika tourer i veckan, båda med förlust tyvärr. Först ut mot Schmur, rankad på plats 422 jömfört med Ymers 153, i två raka i Challenger i San Francisco och sedan i kvalet till Memphis mot Baker (ranking 253), även detta i två raka. 
På det sätt som Ymer Sr avslutade förra året och inlett året känns det som han bör hitta på något nytt. Han har raking just nu för spel på Challengernivå med instick ibland i kval till ATP-turneringarna. Dock vittnar spelet mer om att han bör spela på Future ett tag för att hitta tillbaka. 
Det har även ryktats om ny tränare, bl.a. har Magnus Normans namn hörts. Ymer borde oxå göra klart med någon som kan hjälpa honom tillbaka och då framför allt på det mentala planet. Han ser mest vilsen ut på banan fle tillfället. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0