Ymer Jr totalt chanslös

Mikael Ymer fick en ordentlig lektion i tennisens ädla konst idag i kvartsfinalen i italienska Biella mot sjätteseedde Joao Souza. Ymer Jr vann två gem under matchen, föll således med 0-6, 2-6 på en timma.

Sousa spelade matchen igenom med ett stabilt baslinjespel som han varierande med väl planerade nätattacker. Spelet var varierande med stor finess. Mot det hade Ymer inget att sätta emot. Mikael såg mest uppgiven ut med ett spel utan tanke.

En backhand från mitt på kroppen styrs bollen bred och första set är över på 22 minuter. Ymer vann 7 av setets 31 poäng. Av dessa fem i egen serve. Gjorde 5 dubbelfel. 
Fram till 0-4 i andra set såg det lika håglöst och uppgivet ut. Han hade då vunnit fem poäng i setet, av 20. 
Mikael räddar sedan två breakbollar, spelar sig sedan fram till sin första gemboll. På den andra avgör han när portugisen lägger Ymers retur lång. 
Mikael spelar sig sedan fram till 30-30 i nästa gem men Sousa gör 5-1. Ymer servar för att hålla sig kvar i matchen. Han gör det blankt. 
Sousa sedan fram till 40-15, 2 matchbollar. Räddar en, sedan ett ess. En timma tog det.


Brunström i par med Marcan är i semifinal i samma turnering. Detta efter vinst i kvarten över Arneado/Ghedin med två gånger 6-4. 


Andreas Siljeström i par med Erlich föll en tät kamp i Los Cabos, ATP 250, mot Galdos/Maytin med 7-6(4), 6-7(2), 7-10. 


I en Futureturnering Italien är Christian Lindell i semifinal. Vinst med 6-3, 7-6(6) på knappa två timmar över Balzerani. 
Efter tre vinster över hemmaspelare väntar tysken Bachinger (ranking 339, jämfört med svenskens 372).

Daniel Appelgren var chanslös i finska Kaarina. Förlust mot estländaren Ivanov (410) i två raka. 
Samma est möter Mridha senare idag, fredag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0