Ingen ny titeln för Brunström eller Mridha

Johan Brunström i par med kroaten Marcan kunde inte förvalta övertaget och vinna Challengerturneringen i italienska Biella. 

Förlust mot Balazs/De Paula med 7-5, 4-6, 4-10 på 1,5 timma. 

Det började bra. Efter två tidiga break, ett åt var sitt håll kom vi till ett avgörande för första set vid 6-5. Kroaten bryter in vid nät och skapar 0-30. Retur och nät ger 0-40, 4 setbollar. På den andra springer Brunström in en hög forehandkross som han lägger mellan motståndarna till setvinst på 40 minuter. 
I andra set ser vi tre raka break, från 2-2 till 3-4. Vid 4-5 kan Balazs serva hem setet. Han gör det blankt. 
Ett matchtiebreak får avgöra vart titel skall hamna. Tyvärr är Brunström & Co det svagare paret.  
Johan tappar båda sina servar till 1-3 och 1-4. Den första när Marcan hoppsmashar en forehand i nät och Brunström själv lägger bollen i nät direkt efter serve. 
Ett visst hopp tänds när Johan & Co får med sig en av De Paulas två servar. 
Tuvärr uppstår än mer problem när Mercan även han tappar båda sina servar till 2-7. Den första när Brunström inte lyckas med sin inbrytning vid nät och andra på ett dubbelfel. 
En retur mellan Johan och Dino ger paret huvudbry, ingen tar bollen. 3-9 och sex matchbollar. Räddar en innan slaget är förlorat. 


Jonathan Mridha förlorade även han sin final. Future var nivån och platsen finska Kaarina. Toppseedade fransosen Michon blev för svår och förlusten skrevs till 3-6, 6-4. 1-6 på två timmar. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0