Hänt i och händer i veckan

Medan flertalet av världens just nu bästa tennisspelare gjort upp om Masterstiteln i Monte Carlo har några av Sveriges bästa dito varit något helt annan stans och spelat på helt annan nivå under veckan som varit. 


Men innan vi går in på det är vi skyldiga att berätta vad som hände med Isak Arvidsson och hans kvartsfinal i Futuren i Antalya, Turkiet, i påskveckan. Han föll tyvärr mot Lindells överman,Leite, i skiljeset.

Över till denna veckan. 
Christian Lindell fortsatte på Futuretouren, på grus och även i Italien. Ett snäpp bättre denna veckan. En vinst, därmed kvartsfinal för honom. 
Han fortsätter i samma land, på samma tour och underlag veckan som kommer. Som sjätteseedad möter han en hemmaspelare som fått ett WC. 

Markus Eriksson spelar i spanska Majadahonda utanför Madrid. 

I 500-turneringen Barcelona Open Banc Sabadell har Mikael Ymer fått ett WC. Han möter imorgon måndag med start klockan 11 italienaren Andreas Seppi, rankad på plats 75 jämfört med svenskens 414. 

I Budapest (250) spelar Robert Lindstedt i par med Sam Groth. Paret spelade tillsammans senast i Wimbledon i fjor. De möter Coric/Darcis i första rundan.

Påtal om dubbelspecialister så spelar Johan Brunström och Andreas Siljeström Challenger i italienska Francavilla, som tredjeseedade. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0