Holland i Båstad i september?

Med start imorgon är det stor Davis Cuphelg.
Det vankas fura kvartsfinaler i World group, vi får se Serbien utan Djokovic mot Storbritanien utan Murray, Italien mot Argentina, Tjeckien mot Frankrike och USA möter Kroatien.

För svensk del är det mycket intressant vad som händer i Moskva mellan Ryssland och Holland i division 1 Europa/Afrika. Vinner hemmanationen möter Sverige Holland på hemmaplan 16-18 september i en play-off 1. Förhandspratet här handlar om att den matchen i så fall spelas i Båstad. Vinner Holland så blir det antingen Israel på bortaplan 16-18 september/28-30 oktober) eller Slovakien (samma datum i oktober) i play-off 2.
Imorgon förmiddag inleder den ryske tvåan Rublev (rankad 193) mot holländske ettan Haase (95) följt av Gabashvili (103) mot De Bakker (132). Dubbeln på lördag är Karatsev/Kravchuk mot Koolhof/Middelkoop anmälda.
Söndagens avslutande singlar står mellan ettorna Gabashvili Vs Haase och sedan tvåornas kamp: Rublev mot de Bakker.

Noterbart är att Ryssland kommer till spel utan sina tre topp hundraspelare: Kuznetsov (41), Youzhny (63, förlorade i första rundan i Hamburg i veckan) och Donskoy (79, åkte ut i Båstad igår).

Den Svenska DC-bloggen återkommer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0