Ingen Ymer mot Ryssland?

Mikael Ymer har inte spelat sedan i höstas, på grund av skada, och är inte aktuell för spel mot Ryssland i Davis Cup om två veckor.
Nu höjs oxå ett kraftigt frågetecken för storebror, Elias Ymer. Han skulle spelat en Challanger i polska Wroclaw i veckan men kom aldrig till spel.
Nästa vecka var tanken att han skulle spela i franska Cherbourg men även här är han inte anmäld. Från förbundskapten Fidde Rosengren får vi nu höra att han drabbats av en influensa, där av inget spel.
Uppladdning för övriga aktuella spelare är kvalspel till ovan nämnda turnering i Cherbourg för Markus Eriksson. Isak Arvidsson kom inte in till kvalspel i samma turnering, fortsätter därmed i Stockholm för uppladdning. Samma uppladdning för formstarka Daniel Windahl.
För dubbelspecialisterna gäller att Brunström spelar i Cherbourg ch Lindstedt i 500-turneringen i Dubai. 

Spelarna kommer, beroende hur det går i Frankrike och Dubai, sedan samlas i Stockholm för träning. Avresa till Ryssland, Kazan nästa söndag, 28 februari.

Hade det varit match idag hade vi antagligen fått se Eriksson och debutant Windahl som singelspelare och Lindstedt/Brunström i dubbel.

På tisdag tas laget ut. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0