Det närmar sig Österrike

På tisdag tar förbundskapten Fredrik Rosengren ut laget till match i första rundan av Grupp 1 Europa/Afrika mot Österrike i Örebro. Känslan är att han kommer att nominera samma uppställning som sista. I singel Sverigeettan Elias Ymer och tvåan Christian Lindell samt i dubbel Robert Lindstedt och Johan Brunström.
 
Underlaget i Idrottshuset i Örebro är hard. Liknande underlag var det i Melbourne där Elias Ymer lyckades genom kvalet ta sig fram till en förstarunda. Väl där blev det knapp förlust mot Go Soeda. Detta är det positiva vad gäller herr Ymer. Efter det satsade han på grusspel i sydamerika. Två kvalspel och ett wildvard har gett en vinst och tre förluster. Just nu tränar han på i Sverige.
För den svenske tvåan, Lindell, har det under februari blivit tre kval i samma världsdel. Fyra vinster och tre förluster är resultatet av detta.
 
Vad gäller Lindstedt har han sagt att han vill vara med vilket innebär att han har en plats till förfogande. Detta trots en mycket knackig inledning på året, tillsammans med nya partnern Matkowski. Fyra vinster på nio matcher. Spel i veckan i Dubai.
Brunström, även han med en strulig inledning av 2015, lär ha sin plats i laget. Om han vill. Han har spelat sex turneringar, han har inte vunnit en match. Denna vecka spelar han i Argentina tillsammans med Monroe.
 
Med i laguttagningen kommer vi säkert också få se Patrik Rosenholm. Isak Arvidsson och Markus Eriksson. Alla tre har spelat ok inledningsvis 2015 på Futurenivå.
 
Det blir rörliga bilder från Örebro. Återkommer när vi vet i vilken omfattning, www eller tv-sändning. 
 
Vi återkommer på tisdag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0