Lindstedt på jakt

Robert Lindstedt tillsammans med polacken Lukasz Kubot, just nu på plats tio i racet till ATP-slutspelt i London om en knapp månad, är på jakt efter en av de åtta platserna. Just nu skiljer det 185 poäng fram till en åtrovärda åttonde platsen. Denna veckan var det Masters i Shanghai. Vinst blev det, i första omgången mot hemmaspelarna som också fick ett wildcard, över Wu/Zhang med klara 6-4, 6-0. Förlust sedan mot suveräna världsettorna bröderna Bryan med 3-6, 6-7(1).
 
Nu väntar spel för paret i If Stockholm Open. För Lindstedt gäller det att försvara sin finalplats från i fjor. Kubot spelade inte förra året denna veckan, med andra ord inga poäng att försvara.
 
Övriga dubbelspelande svenskar är Johan Brunström, tillsammans med Nicholas Monroe samt Andreas Siljeström/Dustin Brown. Båda paren har fått var sitt wild card.
 
Sverige har tre spelare klara för singelspelet i Stockholm, tillika tre med wild card. Detta är Christian Lindell, Elias Ymer och Patrik Rosenholm. Samtliga tre svenskar spelar förutom om ära, poäng och prispengar om att övertyga förbundskapten Rosengren om att just jag skall så representera Sverige mot Lettland om två veckor.
Det är med andra ord spännande dagar vi har fram för oss.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lindstedt/kubot är väl slutspelsklara via gs-segerm!??

Svar: Tråkigt nog är dom inte det. Nya regler gäller.
svenskadaviscup.blogg.se

2014-10-14 @ 09:32:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0