Robban med partner i slutspelssemi

Lindstedt & Lubot är i semifinal i ATP-slutspelet i London. Detta efter vinst ikväll över tredjeseedade Peya/Soares med 6-4, 3-6, 10-6 på knappa 1,5 timma. 

Matchen börjar på bästa sätt. Bryt upp omgående i första gamet. En räddad brakeboll emot i sjunde gamet och två missade setbollar vid 5-3. Blankt sista game och ess av Lindstedt på tredje setbollen. Det svensk-polska paret ser stabilt ut, ett nummer större. 

Andra set inleds med breakboll omgående igen. Skillnaden är att den inte verkställs. Som så många gånger tappar istället i nästa egna servegame. Lindstedt servar och tappar på andra breakbollen, 0-2. Vid 2-4 och 30 lika är dem nära men kommer inte åt. Istället kan det brasil-österrikiska paret serva hem setet på dryga trettio minuter. 

Det avgörande matchtiebreaket rivstartar genom först en knivskarp backhandkrossretur av Kubot, 2-0. Den följs upp av Lindstedt på samma sätt men på forehandsidan. Övertaget består fram till 8-4 och Lindstedt andra serve. Tapp där när Peya får till en finfin backhandkross. På Peyas andra serva därefter gör han dubbelfel vilket innebär 9-6 och tre matchbollar. Dubbel nätrullare, dems ista mellan Peya och Soares avgör matchen. 
Robban Lindstedt är i sin första semifinal vad gäller slutspel. 

Först tredje match, mot femteseedade Rojer/Tecau, på fredag innan semifinal på lördag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0