Tråkig finalrepris för Lindstedt & Tecau

Världsettorna Mike och Bob Bryan från USA blev för svåra för åttondeseedade Robert Robban Lindstedt, i par med Horia Tecau, i Wimbledonfinalen. Det blev förlust i tre raka set med 3-6, 4-6, 6-7 (2-7) på 1 timma och 45 minuter.

Både i det första och andra setet så tappade Lindstedt/Tecau serven omgående och i båda seten kunde dem inte bryta tillbaka. I det tredje hade dem breakbollar emot också det omgående, men den skillnaden denna gång att dem kunde hålla serven och få setet till tiebreak. Där visade Bryans varför dem är världens bästa dubbelpar. Ett minibryt vid 2 lika och sedan två till i Lindstedts serve gjorde att amerikanerna kunde avgöra på första matchbollen.

Trots allt så var det en med väl godkänd turnering för Båstadsonen och hans rumänska vapendragare. Dem kom till London med en runner up från i fjor och kunde försvara den och poängen.

Den Svenska DC-bloggen säger grattis till Lindstedt & Co. En Grand Slamfinal är inte fy skam det.

Nu bär det av till Båstad/Halmstad för Lindstedt. Han skall nästa lördag spela dubbel med Simon Aspelin mot Serbien i Halmstad Arena nästa veckoslut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0