Strålande dubbel - Sverige har reducerat

Robert Linstedt och Simon Aspelin gjorde processen kort mot Serbiens dubbelpar Nenad Zimonjic och Novak Djokovic. Dem vann i tre raka set med 6-4, 7-6 (7-5), 7-5 på knappa två och halv timma.

Svenskarna gjorde en av, om inte den bästa, dubbelmatchen ihop någonsin. De spelade en utmärkt dubbeltennis med få egna misstag. Inte en enda gång tappade någon av svenskarna sin serve.
Roligt var det också att få se Novak Djokovic för första gången spela på svensk mark. Det syntes dock att han var mentalt trött och att kropp och huvud inte alltid var med honom. Dubbelformen var också den inte mycket att skriva hem till Serbien med.

Imorgon inleder först Ryderstedt mot Janko Tipsarevic. Som avslutning, vi hoppas på avgörande, singel får vi sedan se Viktor Troicki mot Robert Robban Lindstedt. Lindstedt blir den som ersätter Ervin Eleskovic, som skadade knät igår och fick avbryta.

Idag har också Simon Aspelin meddelat att han gör sin sista vecka på touren i och med Båstad nästa vecka. Han lägger sedan racketen på hyllan. Den Svenska DC-bloggen återkommer under den närmsta veckan med mer om detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0