Robins första i Valencia

Det är 500-turnering i Valencia, Spanien och Robin Söderling är där, det för första gången. Han är andraseedad och möter spanjoren Albert Montanes i sin första match. Robin har mött den 23-rankade spanjor fyra gånger, alla i Grand Slam. Två gånger i US Open i fjor och i år, båda gångerna med 3-1 i set till Söderling. Till detta två möten på Roland Garros, 2007 då Robin gav upp och i år då Söderling återigen vann med 3-1 i set.

I Basel är det dags för en annan 500-turnering, Swiss Indors. Tredjeseddade är Robert Robban Lindstedt tillsammans med Horia Tecau. De möter i sin första match Butorac/Rojer. Simon Aspelin/Paul Hanley är fjärdeseedade möter tjeckerna Dlouhy/Stepanek. Båda dessa svenska par spelar imorgon måndag.


Frågan är om vi under veckan som kommer också får reda på vart DC-matchen mellan Sverige och Ryssland i mars skall spelas. Enligt ryktet står det mellan Halmstad, Lund, Borås och Gävle. Kristianstad och dess nya Arena har också nämnts, men den arenan är upptagen den berörda veckan.
Intressanta alternativ alla fyra tycker Den Svenska DC-bloggen. Vi återkommer så fort vi får veta något mer i ämnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0