Prpic räckte inte till

Filip Prpic som genom kvalet gick in i huvudturneringen förlorade i första omgången mot holländaren Robin Haase 6-7 (4-7), 6-3, 6-4. Filip var rejält arg efteråt, efter det att han tyckte att holländaren tagit allt för lång tid på sig när han fick läkarvård i avgörande set.

Ikväll möter Michael Ryderstedt Florian Mayer från Tyskland. Tysken är rankad på plats nummer 47. Det skall bli intressant att se om den 392-rankade svensken kan komma åt ikväll.

Imorgon, med start klockan 20.15 går Robin Söderling, som andraseedad, in i turneringen och den andra omgången. Även han får ta sig an en tysk i form av Benjamin Becker. De har mötts två gånger. 2007 i Masters i Rom och 2008 just i Stockholm. Robin har inte tappat ett enda set på dessa två matcher.

I dubbelturneringen är Robert Lindstedt/Horia Tecau tredjeseedade och möter ikväll Johan Brunström/Jarkko Nieminen i sin första match. 

Andreas Siljeström/Brian Battistone har redan spelat och, dessutom, vunnit sin första match. Motståndarna var Clement/Knowle och de vann med 6-4, 6-2. I nästa match, kvartsfinalen, väntar Aspelin/Hanleys övermän Butorac/Rojer. Den matchen spelas imorgon på Bana 1 som andramatch.

Michael Ryderstedt tillsammans med finnen Henri Kontinen, som fick ett wild card, är också dem klara för kvartsfinal. De vann över tyskarna Becker/Berrer med 6-4, 5-7, 10-5. De får möta vinnarna i "svenskmötet" ovan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0