Semifinal för Brunström & Rojer

Nu har grässäongen inletts. I London är det AEGON Championships. Robert Lindstedt tillsammans med rumänen Horia Tecua gick till kvartsfinal utan att spela en enda match. De sjätteseedade paret stod över första omgången och vann på w.o. sedan Nadal/Lopez kastade in handduken. När paret väl fick spela så blev det förlust mot Beck/Skoch 6-3, 7-6 (7-3).
Än sämre gick det för Simon Aspelin/Paul Hanley blev det förlust i andra omgången, första matchen, för det tredjessedade paret mot Golubev/Istomin med 7-6 (7-4), 6-1. Förlust i första omgången på Roland Garros och nu förlust igen. Det ser inte bra ut just nu för Simon & Co.

Bäst för svenskarna går det för Johan Brunström i par med Jean-Julien Rojer. Det tredjesedade paret spelar i Gerry Weber Open i tyska Halle. De vann i sin första match över Becker/Petzschner 6-7 (4-7), 7-6 (7-5), 10-5 (mtb). I kvartsfinalen blev det vinst över Chiudinelli/Troicki 6-2, 4-6, 10-8 (mtb).
Nu väntar Damm/Polasek i semifinal.

Som bekant står Robin Söderling över den planerade premiären i Halle, Tyskland och vilar sig i form inför Wimbledon som inleds måndag 21 juni.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0