53 dagar kvar - biljetterna är släppta

Idag, måndag 11 januari, släpps biljetterna till den högintressanta Davis Cupmatchen i den första omgången i world group mellan Sverige och Argentina. Matchen spelas vid Kungliga Tennishallen i Stockholm den 5 till 7 mars.
Underlaget är Plexipave/Hard. Bolltypen är Dunlop Roland Garros French Open och Kungliga tar cirka 3500 platser.

Singlarna på fredagen börjar spelas klockan 15. Dubbel på lördagen klockan 16 och singlarna 13.
Idag släppts biljetterna. Vid halv femtiden så var det knappt 1000 biljetter kvar per dag. Köper dom gör du via
http://dc.ebiljett.nu/

Som det ser ut idag så är Robin Söderling given som singelspelare och ev även som dubbelspelare, i så fall tillsammans med Robert Robban Lindstedt. Vem som tar hand om andrasingeln är mer öppet. Det står mellan Andreas Vinc Vinciguerra och Joachim Pim-Pim Johansson. Om inte Söderling/Lindstedt tar dubbeln så är Simon Aspelin högintressant att ersätta Robin. Tippar att Sverige vinner med 3-2. Robin vinner sina båda singlar och Vinc/Pim-Pim avgöra i den femte matchen...

Övriga matcher i den första omgången är Spanien-Schweiz, Frankrike-Tyskland, Ryssland-Indien, Kroatien-Ecuador, Serbien-USA, Chile-Israel och Belgien-Tjeckien.
Tippar så här med knappa 2 månader kvar till första boll att Spanien, Frankrike, Ryssland (som då möter vinnaren Sverige-Argentina), Kroatien, Serbien, Chile och Tjeckien vinner och går till kvartsfinal i juli. Till detta att Sverige också vinner. Förlorarna får spela kval i september.

Den Svenska DC-bloggen återkommer som alltid när det händer något av värde vad gäller det svenska DC-laget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0