Ett spöke mindre - Roddick i åttondelen

Robin Söderling är vidare till tredje omgången i Masters i Cincinnati. Detta efter seger över Lleyton Hewitt från Australien med 4-6, 6-3, 7-5 efter två timmars kamp.
Detta var Robins första vinst över Hewitt på fyra försök och en skön revansch från förra årets förlust i samma turnering.
Robin tappade sin serve till 3-4 i första set och Herr Hewitt kunde sedan hålla sin serve och ta hem setet. I andra set inleder Robin med att bryta omgånede. Han häll sedan ifrån som tog matchen till skiljeset. I det kopplade Robin greppet. Hewitt kom igen till 3 lika men svensken kunde sedan avgöra genom att bryta fram till 6-5 och sedan serva hem matchen. Han avslutade snyggt med ett ess.

Inatt, klockan 01, möter han hemmahoppet Andy Roddick. Den forne världsettan är nu rankad på plats 13. De har mötts tre gånger med 2-1 till svensken. Han vann 2008 både i Memphis och Lyon. Han fick dock stryk tidigare i år då de möttes i semifinalen i Indian Wells (1-2 i set).
I år har Roddick vunnit Masters i Miami i mars och han var i final i Indian Wells. Till det vinst i Brisbane i början på året och finalplats i San Jose i februari.
Formen har inte varit den bästa på sista tiden. Dock så vann han igår mot de Bakker. Roddick såg en aning seg ut och hade dålig längd på sina grundslag. Kan Robin bara utnyttja detta och inte låta amerikanen få diktera villkoren på banan kan han mycket väl slå Roddick.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0