Aspelin ut i semi

I Masters i Monte-Carlo, Monaco, gjorde sjundeseedade Simon Aspelin/Paul Hanley en mycket bra insats. I sin första match, i den andra omgången, vann de över Butorac/Kohlman med 5-7, 6-2, 10-6 (mtb).
I kvarten stod Ferrer/Lopez för motståndet. Det blev vinst även här och med siffrorna /-6 (7-2), 6-3. I den väntade semin så tog det stopp. Det femteseedade Bhupathi/Mirnyi vann med 6-3, 7-6 (7-3).
Trots allt en mycket bra insats för Aspelin/Hanley.

Nu väntar Barcelona Open BancSabadell och 500 poäng att spela om. I singel har vi Robin Söderling som gör gruspremiär för året. Som andraseedad går han in i andra omgången där Juan Ignacia Chela från Argentina. Robin har mött den 58-rankade argentinaren fem gånger och vunnit fyra av dom. Senast var 2007 i World Team Cup då Robin vann i två raka. Matchen spelas som match nummer fem på Center court imorgon tisdag.

I dubbel har vi med Robert Robban Lindstedt som denna veckan har ännu en ny partner. Det är Jordan Kerr som gäller. De möter i sin första match Andreev/Chardy i sin första match, även den imorgon och då på bana 4 med start runt klockan 15.30.
Med i Barcelona är också Johan Brunström i par med Jean-Julien Rojer. De möter Garcia-Lopez/Montanes, båda från Spanien, i sin första match.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0