Pim-Pim är tillbaka

Pim-Pim Johansson han är åter på världsscenen vad gäller tennis. Idag i Kuala Lumpur vann han över den forne världsettan, Lleyton Hewitt från Australien i två raka set. Segersiffrorna skrevs till 7-6 (9-7) 6-3 på 1 timma och 40 minuter.
I det första täta setet så höll spelarna sina servar utan breakchanser fram till tiebreak. Där segade sig Pim-Pim sig framt till setvinst. I det andra så bröt han tidigt och häll till det sjunde gamet. Väl där hamnar Pim-Pim i underläge med 30-40, vilket också är hans första breakboll emot sig. Han räddar den och ytterligare fyra stycken innan han tar hem gamet fram till 5-2. I nästa egna servegame är det dags att serva hem setet. Lleyton går då fram till 0-40 och tre breakbollar. Johansson räddar samtliga. Släpper till ännu en breakboll innan han vinner tre raka poäng och matchen är hemma. Ordet imponerande känns inte för stort i denna stund.
Det är mycket lovande för Pim-Pim, men en match är ingen karriär. Nu återstår det att se hur axlen och hans övriga kroppp reagerar.

I andra omgången väntar nu antingen fransmannen Gisquet eller den rumänske DC-spelaren Crivoi.

Tyvärr så föll Simon Aspelin/Paul Hanley mot Bopanna/Qureshi med 3-6, 4-6.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0