Stockholm väntar

Nu är det äntligen dags för If Stockholm Open. Vi har toppseedade Robin Söderling som i dag för första gången någonsin i sin karriär är rankad på plats nummer 10. Den Svenska DC-bloggen säger ett stort grattis till Robin!
Robin inleder mot en kvalspelare, oklart just nu vem.

Till det har vi Joachim Pim-Pim Johansson, som fått ett wild card, som inleder mot Peter Luczak från Australien. Han är rankad på plats nummer 83, mot svenskens 511. De möttes en gång i Challanger 2002 så Johansson vann i två raka. Pim-Pim spelar redan ikväll klockan 18.30 på Center courten.
Ett annat wild card gick till Andreas Vinciguerra. Han ställs mot Oliver Rochus. Belgaren är rankad på plats 87jämfört med Vincis 256. De har aldrig mötts.

Det är spännade med vilka som kommer att så spela ATP-slutspelet i London den 22 november. Just nu är Fernando Verdasco på plats nummer 8, inräknat årets tävlingar, med 3030 poäng följt av Robin på 2820 poäng. Det ser ut som om det först kommer att avgöras i Paris två veckor före London.
Till detta får man väga in skador på de toppseedade spelarna. Just nu är Roddick och Murray osäkra.

I dubbelturneringe har Sverige med fyra par. Andraseedade Simon Aspelin/Paul Hanley inleder mot Greul/Seppi. Robban Lindstedt, denna vecka med fransmannen Arnaud Clement, spelar mot Johan Brunström/Jean-Julien Rojer. Som fjärde par får vi se Patrik Brydolf/Andreas Sijeström som fått ett wc. De ställs mot toppsedade Soares/Ullyett. Inget av dubbelparen spelar idag, måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0