Ny vecka, nya dubbelchanser

Samtliga svenska par överlevde första omgången runt om i ATP-cirkusen. I Estoril Open i Portugal vann fjärdeseedade Damm/Lindstedt i sin första match över spanjorerna Hernandez/Montanes med 6-1, 3-6, 10-4 (mtb). Vinst blev det även i deras andra match/kvarten över Friedl/Skoch med 7-6 (7-4), 6-2. I semin väntar nu Aspelins vapendragare de senaste turneringar Moodie, som denna vecka spelar tillsammans med Norman.
Robban Lindstedt är med andra ord tillbaka denna vecka med sin tjeckiske partner Martin Damm. Robin Söderling är som bekant mest en utfyllnad på touren när inte Robban finner någon annan spelare att lira med. Dock så är det positivt inför World Team Cup som inleds den 17 maj.

I Serbia Open i Belgrad så har vi två par igång. Johan Brunström/Jean-Julien Rojer vann sin första match över Rochus/Zovko med 6-2, 6-3. Kvartsfinalmotståndare blir inte mindre än tredjerankade på singellistan Djokovic som lirar tillsammans med landsmannen Madjarovski. De slog ut förstaseedade, tillika rankade två i världen, Nestor/Zimonjic.
Även fjärdeseedade Simon Aspelin tillsammans med Paul Hanley vann över fransmännen Clement/Devilder med 6-3, 7-5. Wassen/Zelenay i kvarten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0