Finalförlusten för både Johan och Robban

I Estoril Open i Portugal gcik fjärdeseedade Martin Damm och Robert Lindstedt till final. I semin vann de över Moodie/Norman med 5-4, 4-5, 10-7 (mtb). Finalen väntade överraskningaparet Butorac/Lipsky. Det svensk-tjeckiska paret föll dock med 3-6, 2-6. Robban får med andra ord vänta på sin tredje vinst för året. Kanske är det dags i Paris om ett par veckor?

En ännu större svensk överraskning hände i Serbia Open i Belgrad i helgen. Johan Brunström/Jean-Julien Rojer gick också dom till final. De vann vin kvartsfinal över Djokovic/Madjarovski med två gånger 6-2. I semin avverkades spanjorerna Granollers/Ventura med 6-2, 4-6, 11-9 (mtb). Andraseedade Kubot/Marach blev dock för svåra i finalen. Förlusten skrevs till 2-6, 6-7 (3-7). Detta var, trots allt, ett stort steg framåt. Efter två finalplatser hemmavid i fjor, både i Båstad och Stockholm, var detta första finalen utanför de svenska gränserna.

Inte lika bra gick det för fjärdeseedade Simon Aspelin/Paul Hanley. De föll i den andra omgången/kvarten mot Wassen/Zelenay med 4-6, 4-6.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0