Spännande lottning imorgon

Det är mycket spänning som ligger i luften i Malmö denna vecka. Kommunalpolitikerna och polisen oroar sig över hur det kommer att bli utanför Baltiska Hallen och på stan under lördagen.
Efter morgondagens träning så bestämmer sig Wilander/Nyström över hur det skall bli. Enligt Team Mats & Jocke så är alla sex spelare hela och friska. Enligt media så är den fysiska hälsan så bra att till och med Pim-Pim fick vända halvvägs till Malmö igår... Vilka som får spela singelmatcherna, i alla fall de första två på fredagen, och vilket dubbelparet blir.
Det känns som om det i dagsläget blir Thomas Johansson och Björn Rehnqvist som tar hand om de första två matcherna. I dubbel blir det Robban Lidnstedt och Simon Aspelin. Sedan får vi se på söndag och matchn fortfarande lever eller inte. Kanske kommer då Andreas Vinciguerra att ta hand om den femte och avgörande(?) singeln.

Frågorna är många - kanske vet inte ens Team Mats & Jocke hur de skall göra...?

Glädjande i den grumliga bägaren över att Sverige inte får spela inför ett fullsatt Baltiska är dock att "hotet" har medfört att det är fullt uppbåd vad gäller media och intresse inför helgens batalj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0