Finalförlust för Robban och Martin i Dubai

Året började med att Robert Lindstedt i par med tjecken Martin Damm vann i Auckland. De följde upp denna seger en månad senare med att vinna i Zagreb. I går var det dags för årets tredje ATP-final för 2009 års hetaste svenske tennisspelare. Tyvärr så räckte de inte till i finalen mot De Voest från Sydafrika tillsammans med ryssen Tursonov.
Under veckan har Robert/Martin vunnit över Amritraj/Qureshi med 7-6 (7-4), 7-5. I kvarten fick Bolelli/Karlovic se sig besegrade med 6-2, 7-6 (7-2). I semin var det sedan Matkowski/Schuettler se sig slagna i tät kamp. Segersiffrorna skrevs till 6-4, 6-4. Men som sagt i finalen var de en storlek för små. De föll i avgörande matchtiebreaket med 6-4, 3-6, 5-10 (mtb)
Nu fortsätter Robban till Malmö för helgens DC-spel. Skönt med en svensk i gott slag.

I dag anlände de svenska DC-laget till Malmö. De har haft ett par tre bra träningsdagar i Stockholm. Enligt Mats Wilander har de sett bra ut. Thomas Johanssons fot verkar hålla och grabbarna i övrigt visar bra form. Frågetecknen är fortfarande många. Vilka två tar hand om singelspelet? Vilket svenskt par får förtroendet i dubbeln?
På onsdag kväll får spelarna veta och på torsdag eftermiddag så sker lottningen.

From med imorgon så är de träning på den hårda Carpetmattan i Baltiska Hallen. Detta även för motståndarna Israel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0