Vinci imponerar

Det kan inte sägas tillräckligt, Andreas Vinciguerra imponerar i sin comeback på det stora scenerna i och med turneringen i Båstad.  Han vann idag en tuff drabbning, efter 2 timmar och 40 minuter, över argentinaren Guillermo Canas med 6-7 (5-7), 6-3, 6-4.
Stabilt servande i första set ledde fram till tiebreak, där Canas var den starkare. I det andra så bröt Vinci argentinarens serve två gånger och setet var hemma. I avgörande set så tappade Vinci sin serve omgående men kom igen och bröt Canas serve dubbelt och därmed är kvartsfinalplatsen klar. Där kommer han att möta sin dubbelkompis Jurgen Melzer som också är fjärdeseedad. Österrikaren är rankad på plats nummer 28, jämfört med Vincis nummer 460.
Det är skönt att se Vinci tillbaka på den stora scenen, en scen han hör hemma på!

Toppseedade Simon Aspelin/Paul Hanley är ute ur turneringen. De föll mot spanjorerna Almagro/Ventura med 3-6, 4-6.

Det går lika bra i dubbel för Robin Söderling. Tillsammans med Robban Lindstedt vann de över Wassen/Zelenay med 7-6 (7-3), 6-4. Nu vankas det semifinal.

Vinci lyckades inte komma upp till samma nivå i kvarten i dubbeln, tillsammans med Melzer. De föll mot fjärdeseedade paret Lopez/Robredo med 6-4, 6-3.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0