Tomma läktare utan en ond hälsena

Idag fick det svenska DC-laget med Wilander i spetsen två tråkiga besked. Robin Söderling kommer inte att kunna spela nästa veckas match på Israel. Det är hans onda hälsena och rygg som stoppar honom.
Det blev också igår klart att matchen kommer att spelas inför tomma läktare i Baltiska hallen - ett mycket olyckligt besked.

Den Svenska DC-bloggen skickade ett mejl till Stefan Dahlbo, Peter Bengtsson och kontaktansvarig inom Svenska Tennisförbundet i fredags. Ni kan läsa det nedan:
Hej! Efter att ha följt utvecklingen de senaste dagarna, inför Davis Cupmatchen mellan Sverige och Israel den 6-8 mars i Baltiska Hallen, är det en sak som jag förundras över. Det är varför ni i det Svenska Tennisförbundet inte tagit ett beslut om att flytta arrangemanget till en stad som inte viker ner sig för en opinion som är så diffus så att inget förstår den?!
Ett hett alternativ skulle kunna vara, om inte DC-kommunerna Göteborg eller Helsingbrg kan åta sig detta evenemang, Kungliga Tennishallen i Stockholm. De har stor vana av arrangemang av denna storleken, det upplevde jag bla på plats under fjolårets Stockholm Open i oktober. Är fullt medveten att tiden är knapp men enligt ITFs kommunikatör Barbera Travers så är en flytt möjlig bara ni vid Svenska Tennisförbundet gör detta.
Ni vill väl lika mycket som det svenska tennisfolket, och undertecknad, få möjligheten att följa denna DC-match på plats för att heja fram Sverige till seger?! En seger skulle betyda mycket för svensk tennis.   Förväntar mig en kommentar på detta mejl. Ni kan med fördel svara genom att vända på mejlet. Trevlig helg!"

Vi gjorde ett försök med "vår" idé som nästan gick hem. Nu får vi alla lita till att TV8 gör en fantastisk TV-produktion nästa helg.

Runt lunch idag så kommer Wilander/Nyström offentliggöra det preliminära laget. På torsdag är det samling i Stockholm för uppladdningsläger. Det är många frågetecken som skall rätas ut.

Vi återkommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0