Fortfaranade många frågetecken inför DC'n om en månad

Det är nu bara en månad kvar till Sveriges viktiga DC-match mot Israel i Malmö. Det är fortfarande många frågor som letar efter svar.
Fortfarande är det oklart om matchen skall spelas med ellet utan publik. Biljettsläpp är beräknat till nästa torsdag, den 12 februari, men nu också det datumet osäkert. Polisen utreder just nu faran med att spela inför publik. Inom den närmsta veckan skall en rekommendation lämnas från polisen.

Till det sportsliga. Pim-Pim anser sig inte hinna bli spelklar för en tuff DC-match som kan innebära femsetsmatcher. Han kommer spela en Challangerturnering i Frankrike om ett par veckor. Håller dock med Jonas Arnesen på SvD när han idag skriver att osvuret är bäst i denna fråga.

Kapten Wilander har kallit in sju spelare för ett förberedande träningsläger i Kungliga Tennishallen veckan före DC-drabbningen. Det är Söderling, T Johansson, Pim-Pim(!), Vinciguerra, Aspelin, Lindstedt och debutanten, bara 16 år unga junioren, Daniel Berta.

Det är mycket som skall tas ställning till innan 6-8 mars. Vi får se den närmsta månaden vad som händer. Den Svenska DC-bloggen lovar att återkomma så fort vi hör eller ser någonting av värde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0