Final för Robban & Co.

Det skall vara en kille från Båstad. Robban Lindstedt spelar inatt sin tolfte ATP-final i dubbel. Tillsammans med Martin Damm spelar han final i Legg Tennis Mason Classic Washington DC, USA. Han är titelförsvarande från i fjor.
Det blev ingen semifinal för Robban & Co. Det andraseedade paret Nestor/Zimonjic lämnade w.o. I natt väntar de femteseedade polska paret Fyrstenberg/Matkowski.

Det är tolfte gången för Robban. Han har fem segrar och sex förluster. Det är dags att kvittera?!
Tillsammans med tjecken Martin Damm är facit två vinster (båda i år och i Auckland och Zagreb) och två förluster (Dubai och Estoril också det i år). Till detta har han vunnit tillsammans med Gicquel (i samma turnering i fjor) samt med Kerr (Tokyo 2007) och Nieminen (Mumbai samma år).
De övriga förlusterna har kommit med Fisher (Ho Chi Minh City 2005), Allegro (Stuttgart 2006), Levinsky (Las Vegas 2006) samt Söderling för ett par veckor sedan i Båstad.

På tal om Söderling så talar de senaste rapporterna om att hans skada i armbågen inte är så farlig. Det är inte någon s.k. tennisarmbåge utan enkom en lätt överansträngning. Han har lämnat återbud till Montréal som inleds imorgon. Eventuellt kommer han att spela i Cincinnati som startar på söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0