Exakt en månad kvar...

Det är idag exakt en månad till play-offmatchen mot Rumänien i Helsingborg. Den Svenska DC-bloggen gör som vi brukar och funderar framåt. Vi har en rad olika frågor och funderingar i ämnet. Såsom...

... hur står det till med Söderlings armbåge? Är det en skada som nu är läkt? Minns allt för väl hans återbud till matchen mot Israel i mars. Utan Robin i laget är Sverige ett slaget landslag. Han går in i Mastersturneringen i Cincinnati ikväll då han möter Hewitt.

... tar Vinciguerra den andra platsen i laget? Han vann en match på Challangertouren, i Italien, förra veckan och lämnade sedan banan i protest i den andra för att motståndaren uppträdde osportsligt. Idag så förlorade han omgående i denna veckas turnering, också det på grus i Italien. Frågan är om han håller för två tuffa matcher på en hardcourtmatta? Skall man vara krass så kanske inte Sverige har någon annan att sätta in...

.. hur går det för Pim-Pim? Han planerar sin comeback till Stockholm Open i oktober. Kanske dags att be honom tidigarelägga den ett par veckor till mitten av september istället?! Framför allt då som sparring till Söderling och Vinciguerra.

Om Söderling är hel, kanske Mats & Co skall satsa på Pim-Pim mot Hanescu i fredagens ena singelmatch och sedan Vinci mot den rumänska tvåan på söndagen?!
Om Sverige vinner båda singelmatcherna första dagen tycker jag att Robin även skall lira dubbeln på lördagen. Söderling/Lindstedt visade att de kan spela mycket bra dubbel i Båstad för drygt en månad sedan.

Dubbelspelarna är för övrigt i bra form. Både Aspelin och Robban Lindstedt har vunnit var sin titel den senaste månaden. 

Biljetter säljs via Ticnet.

Den Svenska DC-bloggen kan också lova, som vanligt, att återkomma med mer information inför drabbningen i september.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0