Robin ut gånger två

Först blev det förlust för sjätteseedade Robin Söderling mot självaste förstaseedade serben Novak Djokovic i kvarten i Thailand Open i Bangkok. Siffrorna blev 4-6, 5-7 efter 1,5 timma.
Spelarna följdes åt i det första setet fram till 4-5 och serve för Robin. Vid 40 lika skaffar sig serben en breakboll som han nyttjar på bästa sätt och vinner det första setet. Andra börjar lika illa. Serben bryter omgående och håller fram till 0-3. Robin har sedan en hel drös med breakbollar, både med möjlighet fram till 2-3 och 2-4 utan attt lyckas. Skam den som ger sig, han lyckas till slut. Alla tror då att det skall bli tiebreak. Men säg den lycka som varar. Djokovic bryter ännu en gång och håller sin serve och matchen är förlorad.

Dagen fortsatte inte så bra för Robin. Denna gång tillsammans med Rogier Wassen. De föll i kvarten mot amerikanarna Lipsky/Martin med 3-6, 5-7.

Även tredjeseedade Robert Lindstedt/Philipp Petzschner föll i sin kvart. Fransmännen Santoro/Tsonga tog hem det med 6-0, 4-6, 4-10 (mtb).

Kommentarer
Postat av: Christoffer

Någon som har lite koll på vem Robin ska jobba med nu efter Peter Carlsson? Är det fortf baraNorman tillsvidare?

2008-09-30 @ 23:18:54
URL: http://denvitasporten.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0