Jonas en vinnare i sin sista match

Stockholm Open var platsen och klockan hade gått strax över 13.00 då Jonas Björkman/ i par med Kevin Ullyet vann över svenskarna Johan Brunström/Michael Ryderstedt . Finalsiffrorna blev 6-1, 6-3 på exakt en timma.
Det var inget snack om saken. Jonas och Kevin tog kommandot från start. De bröt båda fram till 3-1 och 5-1. De kunde sedan serva hem första set på sin andra setboll.
I det andra var det till att börja med något tightare. I det femte gamet så skaffar sig Jonas/Kevin en breakboll vid 30-40. Briljant spel framme vid nät och breaket är ett faktum. De hamnar i underläge vid 4-3 och egen serve. Räddar matchens enda breakboll emot och får fram 5-3. Ett långt sista game avslutas med matchboll och vinst för Jonas Björkman och Kevin Ullyett.
Detta var Jonas 53 seger på ATP-touren vad gäller dubbel. I år vann han även finalen i Båstad. Noterbart är att även den gången stod Johan Brunström på andra sidan nätet.

Den Svenska DC-bloggen ställer sig upp och gratulerar Jonas Bjösse Björkman för en fantastisk vecka och en helt magnifik karriär i övrigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0