Två vinster av två möjliga - imorgon mycket svenskt i Paris

Det svensk-österrikerska paret Simon Aspelin/Julian Knowle, seedade femma i Paris, vann en hård match över det helsvenska och nykomponerade paret Johan Brunström/Robin Söderling med 7-5, 6-4 på knappa 1-5 timme. 
En svängig match med inte mindre än 8 break där det rutinerade paret Aspelin/Knowle var starkast. 
De möter nu spanjorerna Marcel Granollers och Santiago Ventura i den andra omgången. Runt klockan 13, match nummer två, på bana 16 är det som gäller imorgon, lördag.

Mycket enkelt att ta sig till andra omgången var det för Robert Lindstedt/Jarkko Nieminen, De vann med förkrossande 6-2, 6-1 på dryga halvtimmen över tjeckerna Minar/Vanek.
Imorgon väntar Cuevas/Horna som andra match på bana 6, med andra ord runt klockan 13.

I tredje omgången imorgon möter Robin Söderling hemmaspelaren Julien Benneteau rankar som nummer 55, jämfört med Robins 44. De har mötts en gång, 2006 i Las Vegas. Då vann fransmannen i två raka.
Tilläggas bör också att Benneteau vann idag sin match i den andra omgången genom att slå Alejandro Falla i en stenhård femsetare som nästan tog fyra timmar att spela färdigt. Fransmannen är säkerligen något seg efter den drabbningen. Matchen spelas på Lenglen (andra huvudbanan) som fjärde drabbning. Det bör innebära runt klockan 17/18 någonting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0