Ryssland i final

Efter en 3-0-seger för Ryssland över Tyskaland så går de till final på mer vunna matcher framför Italien, som i sin tur vann med 2-1 över Spanien.

Sverige fullbordade sin seger över USA genom att Söderling/Lindstedt utklassade Odesnik/Reynolds. Siffrorna blev hela 6-1, 6-2 på knappa 45 minuter.

Robin är obesegrad i World Team Cup, han har vunnit 3 singlar med setskillnaden 6-2 och tre dubblar tillsammans med Robban Lindstedt utan setförlust, 6-0. Imponerande är ordet.

Imorgon klockan 12.00 inleder Robin mot Mikhail Youzhny. Ryssen har en vinst och en förlust i de två matcher han spelat i veckan. I den avgörande matchen mot Tyskland så spelade han inte singel. Han är rankad som nummer 18 och vann i Dubai 2007 över Robin i deras enda möte.

Efter det spelar Thomas Johansson mot Andreev. Thomas har 2-0 i inbördes över den 28 rankade ryssen. Senaste segern kom i Doha tidigare i år.

I dubbel, som sedan följer, har ryssarna ställt upp med Tursonov/Youzhny i två matcher (en vinst och en förlust) och Tursonov/Andrees i en (vinst) tidigare i veckan. Att Sverige kör vidare med Söderling/Lindstedt är inte en svår gissning.

Spännande blir det imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0