Ett mejl från skribenten till GP skickades precis nu

"Hej!
Jag kan återigen konstatera er inställning till svensk tennis, eller rättare sagt ert ointresse för svensk tennis. Det är mycket beklämmande.
Sverige har ett av världens bästa landslag i just tennis. På senaste rankingen var vi nummer 6. Säg hur många andra landslag som kan slå det...??

Ingen notis i gårdagens GP om att det var dags för World Team Cup/"Lag-VM" på grus i Düsseldorf. Inte ens en liten blänkare. Inte en rad att Kanal 9 sänder live samtliga dagar, med start igår. Inte ens under "Dagens sport i TV" *tråkigt*

Och hur mycket gick det att läsa att Robin Söderling vann igår, dessutom på ett imponerande sätt och gav Sverige 1-0 mot Argentina inför dagens andra singel och dubbelmatch??

GP kan som alla andra hålla sig uppdaterad på Den Svenska DC-bloggen, alltid först med det senaste. Det är bara att surfa in på www.svenskadaviscup.blogg.se och läsa på!

Kanske är det dags att avsätta en del av de prenumerationsmedel som ni bla får in från mig för att rapportera om denna så stora stolta svenska indrottsgren?!

Ha en trevlig måndag!


Emil Aronsson
Skribent"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0