Många sköna kvartar och en semi under fredagen

Imorgon fredag, då Båstad får äran av att jag är på besök för att njuta av skön grustennis, inleds matchandet på Center Court'n klockan 12. Först ut är den svenska överraskningen Björn Rehnquist från Borås, rankad 226. Han möter Fernadno Verdasco, 13, från Spanien.
Efter det tar åttondeseedade Robin Söderling sig an förstaseedade David Ferrer, också han från Spanien. De har mötts fem gånger och Robin har fyra vinster. Dock så vann spanjoren deras senaste möte i fjor på gruset i Hamburg. De har mötts en gång tidigare i Båstad. Året var 2006 i åttondelen och Robin vann enkelt i två raka.

Tredje kvarten spelas mellan Robredo (3) och Nieminen (7). Den fjärde, som spelas på bana 1 klockan 12, spelas mellan Starace Vs Berdych (4).

Som fjärde match på Center Court får vi se Ferrer/Lopez mot Johan Brunström/Jean-Julien Rojer som gör upp om den ena finalplatsen på söndag.

På lördagen spelas den helsvenska, och andra, semin i dubbel mellan andraseedade Aspelin/Johansson och Björkman/Söderling. Frågan blir vilka som kan titulera sig för bäst i Sverige inför OS i Peking i nästa månad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0