Blandad svensk dag

Dagens tennis ifrån Båstad:
Björn Rehnquist är klar för kvartsfinal. Björn, som kvalade in, vann över Michael Ryderstedt med 6-3, 7-5. Det var en sväning match med hela 8 break.

Sämre gick det för Ervin Eleskovic. Han fick vid ställningen 0-6, 2-4 mot andraseedade Fernando Verdasco kasta in handduken av okänd orsak.

Glädjande nog så vann Johan Brunström/Jean-Julen Rojer över Smit/Hasteren med 6-2, 7-5.

Toppseedade Robert Lindstedt/Jarkko Nieminen mötte Ferrer/Lopez och fick överraskande nog stryk. Förlustsiffrorna skrevs till 4-6, 6-3, 10-5 (mtb). Robban och Jarkko kom aldrig upp i den riktigt fina form som de av och till har visat under året.

Jonas Björkman/Robin Söderling vann en tuff tresetare över Granollers/Starace med 7-6 (8-6), 3-6, 10-5 (mtb) på knappa en och en halv timma.

Carl Bergman och Henrik Norfeldt vann mycket överraskande över Motti/Tourte med 1-6, 6-3, 10-7 (mtb). En härlig vändning och en skön match av det svenska paret.

Thomas Johansson tappade det mesta efter första sets förlust i tiebreak mot fjärdeseedade tjecken Tomas Berdych. Förlustsiffrorna skrevs till 6-7 (2-7), 2-6). Thomas räddade en setboll vid 4-5, höll undan till tiebreak men sedan var det roliga slut. Nu får Thomas fokusera på dubbel tillsammans med Simon Aspelin samt jobben som sportchef för turneringen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0